CAFFÈ VERGNANO "LIMITED EDITION" COFFEE !
Kafa koja će biti dostupna ograničeno vreme samo dok traju zalihe.

SIGEP 2016 – OD 23. DO 27. JANUARA 2016. U RIMINIJU!
Sigep 2016 je 37. po redu internacionalni sajam sladoleda, čokolade, kafe, kolača i peciva. Sajam je namenjem proizvođačima kafe, aparata i pratećeg pribora.

TRÈ+ - REVOLUCIONARNI APARAT ZA PRAVLJENJE ESPRESSA I ČAJA!
Trè+ je novi aparat kompanije Caffè Vergnano, dizajniran za kapsule espressa Èspresso1882 i kapsule čaja Thèspresso1882. Trè+ omogućava najbolju pripremu kafa i čajeva, bez potrebe za čišćenjem. Trè+ je proizveden u Italiji i spoj je našeg vekovnog iskustva i naše savremene tehnologije.

CAFFÈ VERGNANO ASTI – NOVI COFFEE SHOP 1882!
Kompanija Caffè Vergnano je otvorila novi coffee shop 1882 u tržnom centru Nuovo Borgo di Asti na autoputu Torino – Piaćenca. Originalnog dizajna, modernog koncepta i tople atmosfere, Caffè Vergnano Asti posvećen je misiji širenja kulta tradicionalne italijanske espresso kafe.

SIGEP 2015 – OD 17. DO 21. JANUARA 2015. U RIMINIJU!
Sigep 2015 je 36. po redu internacinalni sajam sladoleda, čokolade, kafe, kolača i peciva. Sajam je namenjem proizvođačima kafe, aparata i pratećeg pribora. Sigep 2015 promoviše kulturu i poznavanje kafe, od plantaže do pripreme.

CAFFÈ VERGNANO NA SAJMU HOST 2013
Na našem izložbenom prostoru predstavljeni su čaj u kapsulama - THÈspresso 1882® i espresso u ekološkim kapsulama - Èspresso 1882® Bio. Takođe, održano je takmičenje za najboljeg barmena - Best Barista 2013. Svi proizvodi su predstavljeni na novom prostranom izložbenom prostoru u duhu Caffè Vergnano franšiznih kafe barova - Coffee Shop 1882®.

CAFFÈ VERGNANO OSVOJIO EVROPSKU BUSINESS NAGRADU
Kompanija Caffè Vergnano je osvojila nagradu za najuspešniji poslovni projekat - Èspresso 1882® kapsule. Naše kapsule su lansirane 2011. i rezultat su trogodišnjeg istraživanja i želje da se u savremenom stilu reinterpretira tradicija autentičnog italijanskog espressa, duga više od 130 godina.

ÈSPRESSO®1882 KAPSULE HIT U AUSTRALIJI
Kompanija Bestspresso, uvoznik i distributer Èspresso 1882® kapsula za Australiju, prošle godine je prodala tromilionitu kapsulu. Bestspresso ističe da su brz tempo života i činjenica da je sa našim kapsulama lako napraviti espresso stabilnog kvaliteta, bez potrebe za čišćenjem i održavanjem aparata, stvorili novu naviku u Australiji - Èspresso 1882® kapsule.

KAFA ODRŽAVA BIZNIS "BUDNIM" “
Izvor: www.insideretail.com.au
Tvrdnja da kafa na radnom mestu povećava produktivnost - nije novost. Od revolucije koje su napravile Nespresso® kapsule, u kancelarijama se pije espresso konstantnog kvaliteta, bez potrebe za čišćenjem, održavanjem i servisom aparata. Espresso kapsule kompatibilne Nespresso® aparatima prva je proizvela kompanija Caffè Vergnano.

CAFFÈ VERGNANO NA SAJMU TUTTOFOOD 2013
Svi proizvodi iz linije Èspresso 1882® kapsule predstavljeni su na sajmu TuttoFood 2013. Poseban akcenat stavljen je na kompatibilnost sa Nespresso® aparatima. Naše kapsule su najzastupljenije espresso kapsule u Italiji. Cilj kompanije Caffè Vergnano je da sa Èspresso 1882® kapsulama postane prava italijanska alternativa stranim proizvođačima.