"Oni koji izaberu našu kafu, izabrali su proizvod koji dolazi iz prošlosti a koji gleda u budućnost. Oni biraju da dele porodičnu istoriju dugu preko 130 godina. Iz ovog razloga, svaki izbor koji napravimo je naša odanost našim mušterijama. Da garantujemo kvalitet svakoga dana."

Vergnano porodica

Tradicija i inovacija


Radimo sa strašću i posvećenošću da bismo proizveli kafu najvišeg kvaliteta. Uvažavajući ono najbolje u tradicionalnom načinu prženja, takođe smo i jedan od najdinamičnijih i najavangardnijih proizvođača. Espresso kafu i kapsule danas proizvodimo u savremenoj fabrici površine 13500m2 sa 22 automatizovane proizvodne linije.

Zeleni znak


Kompanija Caffè Vergnano strogo poštuje propise o zaštiti životne sredine i bezbednosti proizvoda. Da bismo u potpunosti ispunili ovaj cilj, osnovali smo poseban tim koji radi na primeni međunarodnih propisa UNI EN ISO 14001:2004, IFS (International Food Standard) i BRC (British Retail Consortium). Kreirali smo i zeleni logo „Caffè Vergnano za životnu sredinu”.

PONUDA ZA BAR


Svi alati za pripremu i posluživanje savršenog espressa. Potpuni asortiman proizvoda koji će zadovoljiti kupce u pogledu ukusa, kvaliteta i posla: od širokog izbora mešavina do trgovačke robe stvorene za ulepšavanje okruženja i površina.

Kontaktirajte nas za ponudu

AKADEMIJA VERGNANO


Za pripremu odličnog espressa nije dovoljno koristiti samo dobru kafu. Barmeni također trebaju svoj talenat i puno pripreme, jer je kafa umetnost i kao i svaka umetnost ima svoja pravila. Da vas naučimo, upozorimo na nove ekskluzivne pripreme i učinite vaš bar referentnim mestom za kupce, Akademija Vergnano je stvorena.

Posetite Vergnano akademiju
parallax background
 

Prioritet broj jedan

Najvažniji korak u proizvodnji kafe je prženje. Od kvaliteta prženja zavisi optimalna koncentracija ukusa i mirisa u zrnu. Za razliku od većine modernih proizvođača koji kafu prže primenom „turbo” metode, u ciklusima od 5 do 6 minuta, kompanija Caffè Vergnano i dan-danas primenjuje „slow” način prženja, u ciklusima od 18 do 22 minuta. Različite vrste kafa prže se odvojeno, kako bi se svakoj obezbedila odgovarajuća temperatura i vreme prženja.

Pratite nas na socijalnim mrežama: